M. Carmen Porro presenta l’equip que “tornarà a guanyar”

M. Carmen Porro presenta l’equip que “tornarà a guanyar”

La cap de llista situa Paco Hierro, Lupe Lorenzana i Juan Parra en els primers llocs de la llista. Només repteixen 9 de les 24 persones que representaran el projecte del PSC.

L’alcaldessa i candidata del PSC, M. Carmen Porro, ha presentat l’equip que forma part de la llista en un acte que, aquest dilluns, ha reunit més de 150 persones a la seu de l’Agrupació de Montcada i Reixac. Porro ha afirmat que compta amb un equip “compromès i valent”, que assumeix el repte en “temps difícils”. La cap de llista s’ha mostrat convençuda que es tracta d’una candidatura preparada per “tornar a guanyar”. La cap de cartell ha volgut que tots i cadascun dels membres de la candidatura prenguessin la paraula per presentar el següent company de la llista. Al llarg de l’acte, els assistents ha vist un audiovisual amb el perfil personal i polític de M. Carmen Porro. Durant la presentació també s’ha projectat l’espot electoral de l’Agrupació, que compta amb la participació de diversos militants i d’integrants de la candidatura de Montcada i Reixac. Aquests dos vídeos, així com un altre amb el repàs de l’obra de govern, també es van projectar a l’acte del dia 26 d’abril a l’Espai Cultural Kursaal, que va comptar amb la participació del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, en un marc eminentment festiu. A l’entrada de l’Agrupació, els assistents a la presentació de la candidatura també han recollit l’últim exemplar del diari Dempeus, que inclou tota la informació en relació amb l’activitat del PSC a Montcada i Reixac.

Una llista renovada
El partit es presenta a les municipals amb una renovació de més del 60% dels integrants de la candidatura. Porro ha reservat el segon i el tercer lloc per a dos militants que ja havien format part de l’executiu però que no figuraven a la llista del 2011. El número 2 l’ocuparà Francisco Hierro (1976), treballador de TMB i regidor del govern municipal entre 1999 i 2006; i el número 3 és per a Lupe Lorenzana (1977), psicòloga dedicada a la inserció social, especialista en discapacitat i regidora d’Educació a finals del mandat 2003-2007. El número quatre és per a Juan Parra, l’actual regidor i president de l’Àrea Territorial de l’Ajuntament, responsable polític dels últims projectes i actuacions urbanístiques de millora de l’espai públic.

A la candidatura hi repeteixen 9 dels 24 integrants. A banda de Porro i Parra, els que hi tornen a aparèixer són Mireia Álvarez (6), Andrés Iruela (8), Agustín Fuertes (9), Elisabeth Andújar (10), Jonathan Martín (12), Ana María Rivas (13) i Juan Rodríguez Serrano (23). Els 15 llocs restants són per als noms que són novetat en relació amb les municipals del 2011. A més de Hierro i Lorenzana, s’hi compten Bartolomé Egea (5), Daniel Palomino (7), Ricardo Bermúdez (11), Ismael Hernández (14), Agustina García (15), Juan García (16), Enriqueta Delgado (17), Antonio Moya (18), María Adoración Alcalá (19), Víctor Pacheco (20), Carmen Raquel López (21), José Luís Parra (22) i Maria Carmen Gongora (24). La informació ampliada de tots els membres de la candidatura es pot consultar al web de l’agrupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *