Els socialistes es comprometen a crear el primer viver d’empreses de Montcada i Reixac

Els socialistes es comprometen a crear el primer viver d’empreses de Montcada i Reixac

La candidata M. Carmen Porro desgrana el programa d’ocupació durant una visita a la panificadora Jaime Bou SA

L’alcaldessa i candidata del PSC a Montcada i Reixac, M. Carmen Porro, ha anunciat que crearà el primer viver d’empreses per donar suport als emprenedors. L’objectiu del viver d’empreses és proporcionar “espais assequibles” perquè les noves iniciatives econòmiques “puguin créixer i generar riquesa”, ha afegit. L’alcaldable socialista també s’ha compromès a ajudar econòmicament a les empreses que creïn ocupació i als nous autònoms, ja sigui amb línies de microcrèdit o amb el pagament de les primeres quotes de la Seguretat Social. Porro ha explicat que “la vocació del PSC és posar-ho fàcil”. És per això que durant el proper mandat, es posarà en marxa una finestreta única per als empresaris, “per donar resposta a les seves necessitats amb la màxima eficàcia i rapidesa”.

Industrialització i revitalització comercial
El programa econòmic del PSC contempla, a més, la promoció del sòl industrial a les fires nacionals i internacionals amb l’objectiu d’atraure noves empreses. Es tracta d’una iniciativa amb l’horitzó que Montcada i Reixac sigui “una ciutat per viure i per treballar”, amb empreses que “retinguin el talent i donin feina als operaris”, assegura. Per revitalitzar el teixit comercial del municipi, la candidata del PSC ha llançat la proposta de crear una nova borsa de lloguer de locals comercials a preus assequibles. Amb l’objectiu d’”estrènyer els llaços” entre l’Ajuntament, els comerços i la indústria, la candidata socialista ha afirmat que el seu govern posarà en marxa un portal municipal que posi en contacte l’oferta i la demanda laboral.

M. Carmen Porro ha explicat aquestes propostes després de la visita que ha fet a l’empresa Jaime Bou SA, una companyia amb més de 80 treballadors instal·lada al polígon de Can Cuiàs des de 1.985 i dedicada a la producció de pa, productes de brioixeria i pastisseria. Porro l’ha acompanyat Isabel López Chamosa, diputada socialista per Barcelona al Congrés dels Diputats, experta en Seguretat Social i pensions.

visita a la panificadora Jaime Bou SA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *