El PSC impulsarà un banc públic de llibres de text

El PSC impulsarà un banc públic de llibres de text

La candidata M. Carmen Porro presenta una iniciativa perquè les famílies estalviïn l’”enorme despesa” que suposa el material escolar

L’alcaldessa i candidata del PSC, M. Carmen Porro, ha situat “el suport a les famílies” com un dels principals objectius del proper govern de Montcada i Reixac. En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha anunciat la creació d’un banc públic per a la reutilització dels llibres de text. La voluntat dels socialistes és que les famílies amb fills en edat escolar puguin “estalviar una part important de l’enorme despesa que ara destinen a la compra dels llibres de les diferents matèries”, ha explicat Porro.

A banda d’aquesta iniciativa, l’eix social del programa d’aquesta candidatura insisteix en la persecució dels bancs amb pisos desocupats que ha iniciat el govern liderat pel PSC. “Si hem de triar entre les famílies i les entitats financeres, tenim molt clar a favor de qui ens posicionem”, ha afirmat la candidata. L’objectiu del PSC per al proper mandat és ampliar el nombre d’expedients oberts i multar els bancs que es “resisteixin a incorporar els pisos a la borsa d’habitatge”. Encara en aquesta matèria, el desenvolupament dels solars d’Intorsa i Valentine inclou la construcció de vivenda pública.

Els socialistes també crearan el primer programa de beques per a estudiants de secundària i una nova Oficina d’Emancipació Juvenil a Can Tauler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *