El PSC crearà una “Oficina Tècnica del Soterrament”

El PSC crearà una “Oficina Tècnica del Soterrament”

M. Carmen Porro presenta les reivindicacions del partit acompanyada dels seus representants al Parlament i al Congrés

L’alcaldessa i candidata del PSC, M. Carmen Porro, ha anunciat que crearà una “Oficina Tècnica del Soterrament” amb l’objectiu de mantenir ben viva la reivindicació del municipi. Aquesta nova entitat pública, dotada amb personal tècnic propi, actuarà com un grup de pressió que exigirà el compliment dels acords que l’Ajuntament i la Generalitat van signar el 2007 amb Fomento i Adif pel soterrament de les vies de la línia de Portbou. La candidata socialista ha assegurat que “aquesta oficina haurà de tenir un peu a Montcada i un altre al Parlament i a les Corts”. D’aquesta manera, afegeix, “Montcada estarà present allà on es prenen les decisions que també afecten el municipi”. L’Oficina Tècnica del Soterrament és un dels punts inclosos en l’eix del programa socialista dedicat a la reivindicació.

A banda d’això, els socialistes exigiran l’obertura de les urgències 24 h., la construcció de l’Hospital Ernest Lluch, el nou IES Montserrat Miró i la remodelació de l’IES La Ribera. Un altre dels punts destacats del programa del PSC és l’enduriment de la normativa d’emissions i la vigilància dels nivells de contaminació a l’entorn de la Lafarge.

L’Oficina Tècnica del Soterrament és l’únic d’aquests punts que depèn directament del futur govern de Montcada i Reixac. És per això que M. Carmen Porro ha presentat aquestes propostes acompanyada de la diputada al Parlament Montserrat Capdevila i del diputat a les Corts Carlos Corcuera. Tant l’un com l’altra han coincidit a destacar que “la presència del PSC a tots els parlaments i institucions és la màxima garantia per defensar els interessos dels veïns i veïnes” de Montcada i Reixac i del Vallès Occidental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *