M. Carmen Porro serà proposada com a candidata del PSC a Montcada i Reixac

M. Carmen Porro serà proposada com a candidata del PSC a Montcada i Reixac

Els òrgans de direcció local i de la Federació del Partit han promogut que l’actual alcaldessa accidental sigui la nova candidata.

Davant la petició de suspensió de militància de la Primera Secretària de l’agrupació del PSC de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, que suposa també la seva renuncia a ser novament candidata; representants de la direcció del Partit han mantingut reunions amb l’Executiva de l’Agrupació, amb el Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Montcada i amb la Comissió Política de Gestió de la Federació Vallès Oc. Sud.

Els òrgans de direcció local i territorial han coincidit de forma unànime en que l’actual alcaldessa accidental, M. Carmen Porro, hauria d’encapçalar la propera candidatura socialista. Per tant, l’Executiva del PSC proposarà a la Comissió Electoral que designi M. Carmen Porro candidata a l’alcaldia de Montcada i Reixac.

D’altra banda, l’Executiva del PSC nomenarà, en els propers dies, una Comissió Gestora que es farà càrrec de dirigir l’agrupació, ja que Maria Elena Pérez, també era, fins ara, Primera Secretària de l’agrupació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *